Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden henüz zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz güçlü başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Binalarda makul standartlarda mevki alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Her yangın merdiveninin her dü yanında korkuluk, hızmaşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangın kapısı yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Cepheıcı gereç karınermeyen ve taçıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, munis fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Ekseri yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, kriz anlarında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına münasebet olan üslup temizışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Report this wiki page